Endret: 20 jan 2017     Opprettet: 26 jan 2016

Hva finner du i nærmiljøet vårt?

Beverdalen Borettslag grenser til Østmarka og her er det flotte muligheter for turer og naturopplevelser for hele familien, sommer som vinter.

Vi har flere fine bade og fiskevann bare en kort tur fra borettslaget. Både Ulsrudvann og Nøklevann har fine badeplasser, og kun et steinkast inn i marka finner du Skøyenputten og Solberglivann.

Vindersitd kan du ta på deg skien rett utenfor døra og gå ut i lysløype med oppkjørte skispor innover i marka. Området rundt den gamle hoppbakken, Bjartbakken, blir flittig brukt som akebakke.

Det er flere barnehager i området, nærmest er private Østmarka Idrettsbarnehage . Den kommunale barnehagen Fuglemyra ligger heller ikke langt unna.

Barna i Beverdalen borettslag sokner til Trasop barneskole , og Skøyenåsen ungdomskole.

Nærmeste butikk ligger ca 300 meter unna i Oppsalstubben, her er det også frisør, fotterapeut og legekontor. Du finner også nærmeste postkasse her. Vårt lokale postkontor ligger i Prixbutikken på Skøyenåsen.

Det er ikke langt til Oppsal senter og t-banestasjon. Det bygges nytt senter og boligblokker her som vil romme flere butikker og servicetilbud. Det nye senteret planlegges å ferdigstilles i 2018. Her ligger også Oppsal samfunnshus der du blant annet finner Oppsal bibliotek, frivillighetssentralen, og legesenter.